Meet Mr. Corentin "One of the BCH Enthusiast"

Avatar for Mark012207
2 years ago

Another interview with sir @merc1er. We do not notice him on this platform but he is also here to make an article about BCH.

He was a humble man, BCH supporter, and enthusiast.

His project is Bitcoin Cash Node, Bitcoin Cash Hongkong, Bitcoin Cash City Conference, BitcoinCash.org, Telegram Tipping Bot, and BitcoinBCH.com.

Who is he and what can he say to BCH?


1. Can you tell us a little bit about yourself?

Answer: I am a Software Engineer living in Asia working on Bitcoin Cash related projects.

2. What is the purpose of the Bitcoin Cash Tipping bot?

Answer: The purpose of the bot is to make BCH accessible to anyone with a Telegram account. It’s also a fun and easy way to transact BCH without having to share BCH addresses.

3. What are BitmanTech and CoinSpice?

Answer: BITMAIN is the leading Bitcoin miner’s manufacturer. CoinSpice is a media providing cryptocurrency news

4. Do you have your own project that involves BCH?

Answer: Yes, the BCH tip bot is one example. You can find a list of some projects I worked on at merc1er.com

5. I read your article in read cash, Do you still use Python?

Answer: Yes, I use Python almost every day. I am a Python developer.

6. Can you give a little bit of experience on how you learn the cryptocurrency?

Answer: A lot of reading and talking with people, mainly online.

7. What can you say on the readcash platform today

Answer: Read.cash is basically as good as a medium.

8. What is your advice/tip for the people who want to learn about cryptocurrency?

Answer: Just keep informing yourselves, and I believe the best way to learn is by practicing! So use BCH and cryptos, don’t be afraid to try new things and go to physical events near you!

Thank you sir @merc1er!

Thank you for your time and cooperation. It is my pleasure to know you well. Thank you for sharing your thoughts and views about your project and BCH cryptocurrency. We learn a lot from you. Thank you very much, sir @merc1er.

I hope you learn from him. If you want to ask more about BCH. Contact him via twitter.

Twitter: @merc1er

BCH for the FUTURE!

BCH for the WIN!

Sponsors of Mark012207
empty
empty
empty

16
$ 0.09
$ 0.08 from @TheRandomRewarder
$ 0.01 from @Omar
Sponsors of Mark012207
empty
empty
empty
Avatar for Mark012207
2 years ago
Enjoyed this article?  Earn Bitcoin Cash by sharing it! Explain
...and you will also help the author collect more tips.

Comments

Nice article, please subscribe me,I will subscribe you.

$ 0.00
User's avatar pro
2 years ago

Wow nice article keep it up!

$ 0.00
2 years ago

Thank you sis😊

$ 0.00
2 years ago

It's good to know that we have lots of BCH developers and BCH enthusiast here in this platform. Good job @Mark012207 this is another useful article. And thank for your time @merc1er

$ 0.00
2 years ago

Thank you sissy😊

$ 0.00
2 years ago

Nice another interview 👍 it's nice to know some of the bch enthusiast.

$ 0.00
2 years ago

Thank you😊

$ 0.00
2 years ago

Wow 😍 I think you are a great interview. Nice work ❤️

$ 0.00
2 years ago

Thank you😊

$ 0.00
2 years ago