Join 79,253 users and earn money for participation

Chance to earn $10 worth of free crypto with CoinMarketCap and Sandbox

0 33 boost
Avatar for Themoneyearner
Written by   50
2 months ago

The latest CoinMarketCap learn and earn opportunity is giving you the chance to earn $10 worth of Sand token (not everyone will get some)

This Sandbox Learn & Earn Campaign's reward pool is 579,900 SAND (Aprx $600,000). Successful users will receive 10 SAND (Aprx $10) as a reward and 50 Diamonds additionally!

The Sandbox "Learn & Earn" Campaign will run from 2021.09.06 (3:00 PM UTC) to 2021.10.06 (23:59:59 PM UTC). If you have not taken the lessons yet, please make sure to learn about The Sandbox to complete the quiz!

$SAND is the utility token for sandbox which is a cool way to create and sell NFT's for gaming, looks like quite an innovative platform. Another gaming platform but this one really pushes the play to earn fact. I have been intrigued enough to create an account at least.

The quiz answers

First, you must have a 'coinmarketcap' account - completely free to sign up and a must for any crypto enthusiast they have lots of to offer, learning about crypto, information on all of the coins available, tracking your portfolio, as well as earning daily rewards by collecting diamonds as well. Sign up here https://coinmarketcap.com/

Secondly, you require a Binance account and a verified Binance account at that, easy to sign up and verify, and one of the biggest exchanges around. Sign up here

Question 1: What is the total supply of the $SAND tokens? 

Answer: 3,000,000,000

Question 2: On which blockchain is The Sandbox ecosystem currently developed onto?
Answer: Ethereum

Question 3: What is the main The Sandbox virtual world primary focus for users?

Answer: Playing games

Question 4: What is NOT one of the main utility token of The Sandbox ecosystem?

Answer: Stablecoin

Question 5: What is the name of the NFT Maker creation tool in The Sandbox that lets you make 3D game assets and tokenize them for putting on the Marketplace?

Answer: VoxEdit

Question 6: How can users monetize their games on The Sandbox?

Answer:All of the above

Question 7: What tokens standards do The Sandbox use r its technology?

Answer:All of the above

Question 8: What can users do with the ASSETS bought on the marketplace?

Answer: Integrate them and Publish their game

Question 9: Which of the below will be a feature of Play-To-Earn in The Sandbox:

Answer: All of the above

The next step is again to add sand token to your watchlist on Coin Market Cap

Then finally create an account on sandbox and enter the email address you use to sign up easy as that.

For more money earning methods, subscribe on here;
Check out the website www.themoneyearner.co.uk
Follow me on Twitter
Noise.cash https://noise.cash/u/Themoneyearner
Medium - https://themoneyearner2020.medium.com/

Email with any questions and I will be happy to answer them or help in any way on these offers or any of the money earners findings

themoneyearner2020@gmail.com

3
$ 3.19
$ 3.19 from @TheRandomRewarder
Avatar for Themoneyearner
Written by   50
2 months ago
Enjoyed this article?  Earn Bitcoin Cash by sharing it! Explain
...and you will also help the author collect more tips.

Comments